Fluit- en wedstrijdleiding schema! 2e helft.

Hieronder het overzicht met de scheidsrechters en wedstrijdleiding voor de tweede helft van het seizoen 2019-2020. Mocht je verhinderd zijn wees dan pro-actief en verantwoordelijk voor je taak. Laten we er voor zorgen dat elk team fijn haar wedstrijden kan spelen. We wensen iedereen een hele mooie, sportieve tweede helft van de competitie toe.

Klik hier voor het Fluitschema voor de Nevobo
Klik hier voor het Wedstrijdleiding voor de Nevobo

Dames 1 te wisselvallig om winst op te eisen!

Bij vlagen werd er uitstekend gespeeld. Helaas kon de jonge Tubberger brigade dit niveau niet de hele wedstrijd volhouden. In de eerste en derde set ging de winst duidelijk naar Dynamo. Set 2 en 4 was voor Set Up. In de vijfde set was Set Up duidelijk de betere en won het met 3-2. De 6e 5-setter van dit seizoen!

Klik hier voor het wedstrijdverslag …

Eerste ronde NOJK! Alle Dynamo-teams ongeslagen door!

Dynamo Tubbergen schreef zich dit seizoen met 3 teams in voor de NOJK (Nederlandse Open Club Kampioenschappen voor de jeugd). Meisjes A, C en CMV. Alle teams kenden een geweldig toernooi waarin geen enkele wedstrijd werd verloren. Meisjes A en C werden eerste in de poule en waren meteen door, Meisjes CMV werd gedeelde eerste maar had net iets minder wedstrijdpunten gemaakt dan Dynamo Apeldoorn. In de kruisfinale werd met 2-0 gewonnen van EVV Elburg. Alle teams wisten dus de halve finale te halen en mogen op 15 februari wederom aantreden.

Lees verder …

Kom ook lekker volleyballen bij

Dynamo Tubbergen

Vanaf 6 jaar kun je al volleyballen bij de CMV van Dynamo. Ook bij de jeugd timmert Dynamo goed aan de weg. Dit is weer terug te zien bij de seniorenteams. Er wordt bij de senioren gespeeld van de eerste divisie t/m 4e klasse. Het paradepaardje van de vereniging is natuurlijk Dynamo Dames 1 wat hoofdzakelijk bestaat uit eigen jeugd. Zij spelen op zaterdags haar thuiswedstrijden in Tubbergen. Vrijdagavond is de hal ook gevuld met volleybal. Er is altijd een mooie samenhang tussen fanatisme, enthousiasme en plezier naderhand in de kantine. Ook de recreanten-afdeling is een belangrijke tak binnen onze vereniging. Zowel de heren- als de damesteams spelen hun wedstrijd op de donderdag.

Ben je ook enthousiast geworden of wil je gewoon eens een balletje mee slaan, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met onze technische commissie. Wat ons betreft… tot ziens in de Tubberger sporthal!

Komende evenementen
Dynamo kalender
15 feb
Halve finale NOJK
zaterdag, Whole day
Event Review

Dit seizoen nemen Dynamo meisjes A, C en CMV deel aan de Open Jeugd Kampioenschappen.

Read more
kom onze dames aanmoedigen!

Dames 1 speelt thuis tegen vc Zwolle dames 2!

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Locatie

Dynamo Twitter berichten

Dynamo Facebook berichten

1 year ago

Ben jij vergeten je op te geven voor het mini-of jeugdkamp?
Dit kan nog steeds!! Morgen tussen 18.00 uur en 18.30 uur in de sporthal of door het ... See more

1 year ago

Ondanks het enthousiasme van de verenigingen en de positieve reacties van mensen uit Tubbergen, hebben wij helaas moeten besluiten om de Bruisende ... See more

1 year ago

Wie komt er mee trainen zondag ????????

Zit jij volgend seizoen in CMV4, 5 of 6 of in de meisjes C of B kom dan zondag 10 juni van 8.30-10.30 uur mee trainen om deze super leuke training ... See more

« 2 van 20 »