Fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar

Fijne feestdagen

Wat een jaar! Sportief gezien kon er heel veel niet. Maar dankzij inzet van bestuur, trainers, vrijwilligers en onze sporters hebben we toch verantwoord en binnen de mogelijkheden kunnen sporten.

En wat hadden we het graag anders willen doen voor onze sponsoren. Daarom hebben we dit filmpje gemaakt!

Laat 2021 met name sportief een beter jaar zijn. Fijne feestdagen!

Dynamo dames 1
pakt eerste punt in de Topdivisie!

Eén van de mooiste derby’s stond al vroeg in deze competitie op het programma. Helaas is de entourage anders dan anders. Het Dynamo-publiek mocht door de Corona niet aanwezig zijn. En dat terwijl er van alles gebeurde. Krekkers en Dynamo dames 1 waren weer aan elkaar gewaagd. Na 4 sets stond het 2-2. In de vijfde set was de thuisploeg net wat daadkrachtiger. Maar met dit resultaat heeft Dynamo haar eerste punt te pakken in de Topdivisie.

Lees hier het complete verslag …(met dank aan Gerard Heerink van Vizier op Volleybal)

Corona protocol v.v. Dynamo Tubbergen!

UPDATE 2 oktober 2020: Er geldt een nieuw protocol. Zie hiervoor de bijlagen.

Dynamo heeft een protocol opgesteld in verband met het Coronavirus. Op deze manier hopen we dat we ondanks de bijzondere omstandigheden toch kunnen blijven volleyballen. Tegelijkertijd ligt er een grote verantwoordelijkheid bij ieder lid en ieder team. Wij zijn samen een vereniging en samen maken we het mogelijk dat we kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten, waarbij de gezondheid van een ieder voorop staat. Door het protocol na te leven blijft sporten mogelijk en kan iedereen zorgeloos naar de sporthal komen. Maak dit bespreekbaar met elkaar binnen de vereniging en accepteer het ook als je een keer ergens op aangesproken wordt.

Klik hier voor het Corona-protocol van v.v. Dynamo Tubbergen!

Aanvulling op het Corona-protocol van v.v. Dynamo Tubbergen voor de CMV!

Kom ook lekker volleyballen bij

Dynamo Tubbergen

Vanaf 6 jaar kun je al volleyballen bij de CMV van Dynamo. Ook bij de jeugd timmert Dynamo goed aan de weg. Dit is weer terug te zien bij de seniorenteams. Er wordt bij de senioren gespeeld van de topdivisie t/m 4e klasse. Het paradepaardje van de vereniging is natuurlijk Dynamo Dames 1 wat hoofdzakelijk bestaat uit eigen jeugd. Zij spelen op zaterdags haar thuiswedstrijden in Tubbergen. Vrijdagavond is de hal ook gevuld met volleybal. Er is altijd een mooie samenhang tussen fanatisme, enthousiasme en plezier naderhand in de kantine. Ook de recreanten-afdeling is een belangrijke tak binnen onze vereniging. Zowel de heren- als de damesteams spelen hun wedstrijd op de donderdag.

Ben je ook enthousiast geworden of wil je gewoon eens een balletje mee slaan, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met onze technische commissie. Wat ons betreft… tot ziens in sportcentrum de Vlaskoel!

Komende evenementen
Dynamo kalender
Ivm Corona helaas …

geen wedstrijden en trainingen
t/m 18 oktober

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Locatie

Dynamo Twitter berichten

Dynamo Facebook berichten

2 years ago

Ben jij vergeten je op te geven voor het mini-of jeugdkamp?
Dit kan nog steeds!! Morgen tussen 18.00 uur en 18.30 uur in de sporthal of door het ... See more

2 years ago

Ondanks het enthousiasme van de verenigingen en de positieve reacties van mensen uit Tubbergen, hebben wij helaas moeten besluiten om de Bruisende ... See more

2 years ago

Wie komt er mee trainen zondag ????????

Zit jij volgend seizoen in CMV4, 5 of 6 of in de meisjes C of B kom dan zondag 10 juni van 8.30-10.30 uur mee trainen om deze super leuke training ... See more

« 2 van 20 »