Dynamo dames 1
geeft nog steeds
kadootjes weg!

Dynamo had het tot het eind van de tweede set helemaal in eigen hand maar wist een behoorlijk voorsprong in de tweede set te verspelen. Tjoba profiteerde hier optimaal van en wist op een Houdini-achtige manier de tweede set nog te winnen. Dat mocht Dynamo zich zelf aanrekenen. De klap kwam hard aan. Zo hard dat ook de derde en vierde set naar de gasten uit Klazienavaeen gingen. De 3-1 nederlaag was een behoorlijke teleurstelling voor de oranjehemden.

Dynamo meisjes CMV
en meisjes C gaan door
op NOJK!

Dynamo meisjes CMV en C zijn door naar de halve finale van de Nederlandse Open Club Kampioenschappen. Meisjes C reisde af naar Emmen en speelde een fantastisch toernooi. Alleen van Emmen werd verloren. De rest werd overtuigend gewonnen. Dat gold ook voor meisjes CMV. Zij speelden in De Lutte en werden eerste in de poule waardoor plaatsing voor de halve finale een feit was. Deze halve finale zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari 2019! Speelsters en begeleiding … gefeliciteerd!

Suus Kattenbelt
is zaterdag 12 januari
Speelster van de week!

Aanstaande zaterdag, 12 januari 2019, is Suus Kattenbelt de speelster van de week. Zij zal Dynamo dames 1 ondersteunen in de wedstrijd tegen Hake Tjoba dames 1. Deze enthousiaste volleybalster speelt in meisjes CMV6-3. Wil je meer over haar weten … Klik dan hier!

We wensen Suus heel veel plezier zaterdag en hopelijk kan Dynamo dames 1 de punten in Tubbergen houden. Hup oranje!

Kom ook lekker volleyballen bij

Dynamo Tubbergen

Vanaf 6 jaar kun je al volleyballen bij de CMV van Dynamo. Ook bij de jeugd timmert Dynamo goed aan de weg. Dit is weer terug te zien bij de seniorenteams. Er wordt bij de senioren gespeeld van de eerste divisie t/m 4e klasse. Het paradepaardje van de vereniging is natuurlijk Dynamo Dames 1 wat hoofdzakelijk bestaat uit eigen jeugd. Zij spelen op zaterdags haar thuiswedstrijden in Tubbergen. Vrijdagavond is de hal ook gevuld met volleybal. Er is altijd een mooie samenhang tussen fanatisme, enthousiasme en plezier naderhand in de kantine. Ook de recreanten-afdeling is een belangrijke tak binnen onze vereniging. Zowel de heren- als de damesteams spelen hun wedstrijd op de donderdag.

Ben je ook enthousiast geworden of wil je gewoon eens een balletje mee slaan, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met onze technische commissie. Wat ons betreft… tot ziens in de Tubberger sporthal!

Komende evenementen
Dynamo kalender
23 feb
Halve finale NOJK
zaterdag, Whole day
Event Review

Dynamo meisjes C en CMV hebben zich geplaatst voor de halve finale van het NOJK.

Read more
01 mrt
Verlichte optocht Tubbergen
vrijdag, 19:00 - 23:59
Event Review

De Tubberger verlichte carnavalsoptocht 2019!

Read more
30 mrt
Finale NOJK
zaterdag, Whole day
Event Review

Kunnen Dynamo meisjes C en CMV zich plaatsen voor deze finale?

Read more
Kom onze dames aanmoedigen!

VCV Varsseveld 1 –
Dynamo dames 1

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Locatie

Dynamo Twitter berichten

Dynamo Facebook berichten

6 months ago

Ben jij vergeten je op te geven voor het mini-of jeugdkamp?
Dit kan nog steeds!! Morgen tussen 18.00 uur en 18.30 uur in de sporthal of door het ... See more

7 months ago

Ondanks het enthousiasme van de verenigingen en de positieve reacties van mensen uit Tubbergen, hebben wij helaas moeten besluiten om de Bruisende ... See more

7 months ago

Wie komt er mee trainen zondag 💪🏻💪🏻😃😃🏐🏐

Zit jij volgend seizoen in CMV4, 5 of 6 of in de meisjes C of B kom dan zondag 10 juni van 8.30-10.30 uur mee trainen om deze super leuke training ... See more

« 2 van 20 »