Competitie ten einde
trainingen weer zo snel het kan!

Dennis en Dynamo uit elkaar ... wegen scheiden tussen
dynamo en dennis polman

Competitie ten einde

Helaas heeft volleybalvereniging Dynamo besloten dat de competitie ivm de Corona ten einde is. De redenen voor dit besluit kun je hier lezen. Let op: dit geldt niet voor de volleybaltrainingen. Zodra het weer mogelijk is zullen we hier uiteraard meteen gebruik van maken. Blijf gezond en stay strong!

Wegen scheiden tussen v.v. Dynamo Tubbergen en Dennis Polman

Aan het eind van het seizoen 2020-2021 scheiden de wegen tussen volleybalvereniging Dynamo Tubbergen en hoofdtrainer Dennis Polman. Na goed overleg tussen de TC en Dennis kwamen beide partijen overeen er geen derde seizoen aan toe te voegen. Het stokje zal worden overgenomen door Rob Luyrink.

Dennis kwam in het seizoen 2019-2020 bij Dynamo voor het jonge dames 1 te staan. Samen met assistent-trainer/coach Raymond Keemers liet hij het team op een attractieve manier spelen en gaf Dynamo haar visitekaartje in menig wedstrijd af. Zowel in de beker,voor de Twentecup als in de competitie bleek Dynamo een moeilijk te nemen horde. En daar had Dennis een groot aandeel in. Met hart en ziel zette hij zich dan ook onaflatend in, volgde de trainersopleiding volleybaltrainer 4  en sloot dit succesvol af. De ultieme beloning was de promotie naar de Topdivisie. Een prachtige prestatie ook al gezien dit met veel eigen jeugd gebeurde. Dit seizoen ging hij wederom fanatiek van start samen met de nieuwe assistenttrainer/coach Rob Luyrink. Slechts één thuiswedstrijd werd er gespeeld waarna Corona definitief roet in het eten gooide voor dit seizoen. Een grote domper voor speelsters en staf. Ondanks het eerste seizoen is er na evaluatie tussen de dames, de TC, Dennis en Rob in goed overleg besloten dat er geen derde seizoen komt.
Volleybalvereniging Dynamo hoopt Dennis nog een mooi persoonlijk afscheid te kunnen geven maar dat zal de Coronatijd uitwijzen.

Kom ook lekker volleyballen bij

Dynamo Tubbergen

Vanaf 6 jaar kun je al volleyballen bij de CMV van Dynamo. Ook bij de jeugd timmert Dynamo goed aan de weg. Dit is weer terug te zien bij de seniorenteams. Er wordt bij de senioren gespeeld van de topdivisie t/m 4e klasse. Het paradepaardje van de vereniging is natuurlijk Dynamo Dames 1 wat hoofdzakelijk bestaat uit eigen jeugd. Zij spelen op zaterdags haar thuiswedstrijden in Tubbergen. Vrijdagavond is de hal ook gevuld met volleybal. Er is altijd een mooie samenhang tussen fanatisme, enthousiasme en plezier naderhand in de kantine. Ook de recreanten-afdeling is een belangrijke tak binnen onze vereniging. Zowel de heren- als de damesteams spelen hun wedstrijd op de donderdag.

Ben je ook enthousiast geworden of wil je gewoon eens een balletje mee slaan, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met onze technische commissie. Wat ons betreft… tot ziens in sportcentrum de Vlaskoel!

Komende evenementen
Dynamo kalender
Ivm Corona helaas …

geen wedstrijden en trainingen

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Locatie

Dynamo Twitter berichten

Dynamo Facebook berichten

2 years ago

Ben jij vergeten je op te geven voor het mini-of jeugdkamp?
Dit kan nog steeds!! Morgen tussen 18.00 uur en 18.30 uur in de sporthal of door het ... See more

2 years ago

Ondanks het enthousiasme van de verenigingen en de positieve reacties van mensen uit Tubbergen, hebben wij helaas moeten besluiten om de Bruisende ... See more

2 years ago

Wie komt er mee trainen zondag ????????

Zit jij volgend seizoen in CMV4, 5 of 6 of in de meisjes C of B kom dan zondag 10 juni van 8.30-10.30 uur mee trainen om deze super leuke training ... See more

« 2 van 20 »