Wil jij je volleybaltechniek verbeteren?

Aankomend seizoen willen we doorgaan met talentontwikkeling. Dit betekent dat we jeugdspeelsters die hun volleybaltechniek nog verder willen ontwikkelen voor het 3e seizoen op een rij de mogelijkheid willen bieden om op zondagmorgen extra te trainen. Mede hierdoor zijn de CMV speelsters 3e van Nederland geworden tijdens de finale van de Open Club Kampioenschappen en behoren daarmee tot de top van Nederland.
In deze trainingen ligt de nadruk op de individuele speelster en het verbeteren van haar volleybaltechnieken. Deze extra’s bieden wij als Dynamo aan als aanvulling op de normale trainingen om uw kind individueel te verbeteren, zowel op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied.
De trainingen worden verzorgd door Johan Booijink, trainer van dames 1, daarbij geassisteerd door Sophie Mensink en Jochem Jagersma.

De extra trainingen op zondagmorgen van 08.30 – 10.30 uur zijn in Tubbergen zodat uw kind en u niet naar omliggende plaatsen hoeven te gaan voor extra trainingen. Bovendien hebben wij geprobeerd de kosten beperkt te houden en bieden wij een goedkoper alternatief in vergelijking tot de extra trainingsmogelijkheden elders.

Tot uiterlijk 24 juni kunt u aanmelden op het formulier hieronder. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Op 10 juni is er kosteloos een proeftraining voor uw kind waarbij er gelegenheid is om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden. Kijk ook naar het filmpje hierboven dat we gemaakt hebben om een impressie te geven van de zondagtraining.

Wie?
• Enthousiaste en gemotiveerde speelsters die het leuk vinden zich verder te ontwikkelen
• Speelsters vanaf 9 jaar tot 13 jaar (CMV niveau 4, 5, 6)
• Speelsters vanaf 13 jaar tot 16 jaar (C en B jeugd)

Wanneer?
• September 2018 tot en met april 2019 eens per twee weken
• Zondagmorgen van 8.30 uur tot 10.30 uur in Tubbergen

Kosten?
• De kosten voor het seizoen 2018 – 2019 bedragen € 125,00 tot € 140,00, afhankelijk van het aantal speelsters.
• De kosten moeten voorafgaand aan de start van de extra trainingen worden voldaan.
• Het maximaal aantal speelsters is 28. Bij meer aanmeldingen zullen we selecteren. We zullen alleen van start gaan als er minimaal 22 speelsters zich aanmelden.

Wij hopen natuurlijk op voldoende deelname om de vorige zondagmorgentrainingen te vervolgen.

Met vriendelijke groet,
Namens Technische Commissie en CMV commissie

 

Aanmelding zondagstraining
Vul hier het nummer van jezelf in of bij een jeugd speler/speelster het nummer van ouder/voogd.
Vul hier het e-mailadres van jezelf in of bij een jeugd speler/speelster het e-mailadres van ouder/voogd.