Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dynamo Super Saturday

14 mei 09:00 - 23:00

Eindelijk is het dan zover… Op zaterdag 14 mei organiseert v.v. Dynamo een gezellige dag met veel volleybal! We beginnen al vroeg.
Om 9.00 uur starten we de dag voor de CMV-leden en hun ouder(s)/verzorger(s). De jongsten van onze vereniging gaan hun best doen om tijdens dit toernooi van de oudjes te winnen. Iedereen die het leuk vindt, mag komen aanmoedigen.

Aansluitend zetten we om 11.00 uur alle kampioenen van de CMV en jeugd in het zonnetje en maken we ook de sportvrouwen van de CMV en jeugd bekend. Ouder(s)/verzorger(s), broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, iedereen is uitgenodigd om te zien we er met de titel sportvrouw naar huis gaat!

 

Vanaf 12.00 uur starten we met de clinics. Deze worden verzorgd door de speelsters van Dames 1. De clinics zijn in de zaal en op het fantastisch nieuwe beachcourt. We verzamelen om 12.00 uur op het beachcourt. Daar worden de CMV- en jeugdleden verdeeld in twee groepen. Meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan bij je train(st)er. Tussendoor is er een pauze. Voor de CMV- en jeugdleden staat er dan een broodje knakworst klaar. Heb je hier niet genoeg aan? In de kantine zijn er voor leuke actieprijzen diverse versnaperingen te koop.

Na de clinics kan iedereen zich opmaken voor de “vriendschappelijke” derby Dynamo D1 – Tornado D1. Het betreft een heel spektakel te worden waar we de CMV- en jeugdleden bij zullen betrekken. Er is een speciale tribune waar de leden onze dames kunnen aanmoedigen. Tijdens de wedstrijd wordt er gezorgd voor wat drinken en wat lekkers. Wie het leuk vindt, kan na de wedstrijd met een handtekeningenkaart rond om van alle Dames 1 speelsters een handtekening te vragen. Ook is er de mogelijkheid om met de speelsters van Dames 1 op de foto te gaan. Rond 16.30-17.00 uur, na de derby, is de Dynamodag voor de CMV- en jeugdleden voorbij.
Vanaf 20.00 uur hopen wij alle A-jeugd en alle leden van Dames en Heren teams (inclusief trim) te mogen ontvangen op onze gezellige seizoensafsluitende feestavond.

 

Wij hopen jullie allemaal te zien!

Oh ja… Kom je deze pandabeertegen in een oranje shirt? Geef deze beer dan een knuffel of high five!!

Tot dan!

Heb je vragen? Neem dan contact op met de feestcommissie.
Jolien Kreuwel, Evelien Gerritsen, Anne Gerritsen en Rimke Gerritsen

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
09:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sportcentrum De Vlaskoel
Sportlaan 4
Tubbergen, Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Dynamo Tubbergen
Bekijk de site van Organisator