Dames 1 gaat er weer voor!

Thuis gaat het super, uit daarentegen mag het nog wel iets beter. Dat is de conclusie na de eerste wedstrijden dit seizoen. Tegen Veracles zal weer alles uit de kast moeten worden gehaald om de punten in Tubbergen te houden. Samen met speler van de week Maartje Eijsink en het publiek hopen we weer op een mooie pot volleybal.

Klik hier om meer te lezen over de laatste wedstrijd van Dynamo dames 1!

Denk aan je QR-code en toegangsbewijs!

Beste volleyballiefhebbers, vanaf zaterdag 6 november is het verplicht om een coronatoegangsbewijs (QR-code) en ID-kaart te tonen om een sporthal binnen te gaan. Dit geldt voor personen vanaf 18 jaar, sporters en supporters. In sportkantines gold dit al voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Dat blijft zo.

Houden jullie hier de komende tijd rekening mee? Bedankt voor jullie medewerking!

TEST

Webshop online!

Webshop tekst. test

Kom ook lekker volleyballen bij

Dynamo Tubbergen

Vanaf 6 jaar kun je al volleyballen bij de CMV van Dynamo. Ook bij de jeugd timmert Dynamo goed aan de weg. Dit is weer terug te zien bij de seniorenteams. Er wordt bij de senioren gespeeld van de topdivisie t/m 4e klasse. Het paradepaardje van de vereniging is natuurlijk Dynamo Dames 1 wat hoofdzakelijk bestaat uit eigen jeugd. Zij spelen op zaterdags haar thuiswedstrijden in Tubbergen. Vrijdagavond is de hal ook gevuld met volleybal. Er is altijd een mooie samenhang tussen fanatisme, enthousiasme en plezier naderhand in de kantine. Ook de recreanten-afdeling is een belangrijke tak binnen onze vereniging. Zowel de heren- als de damesteams spelen hun wedstrijd op de donderdag.

Ben je ook enthousiast geworden of wil je gewoon eens een balletje mee slaan, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met onze technische commissie. Wat ons betreft… tot ziens in sportcentrum de Vlaskoel!

Komende evenementen
Dynamo kalender
16 oktober 2021, 16.30 uur.

Dynamo dames 1 – WVC Volley 1

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Locatie

Dynamo Twitter berichten

Dynamo Facebook berichten

There are no objects in this facebook feed.