Het beachcourt in Tubbergen wordt gefaciliteerd door de SSRT (Stichting Sport en Recreatie Tubbergen) .

Alle leden van Dynamo hebben het recht om onbeperkt en zonder aanvullende kosten gebruik te maken van het Beachcourt Tubbergen. Ieder lid mag ook 1 introducé gratis meenemen. Sportcentrum de Vlaskoel heeft een app voor het reserveren van beachvelden.

Om geen kosten voorgeschoteld te krijgen in de app is het noodzakelijk dat Dynamo gegevens uitwisselt met Sportcentrum de Vlaskoel. Geen zorgen, je privacy is gewaarborgd.

Dynamo regelt dat er in de app een account voor je wordt aangemaakt op het bij ons bekende e-mailadres. Hier ontvang je een e-mail over vanuit de app. Dit account dient door jou geactiveerd te worden vóórdat je gebruik kunt maken van de app. Klik daarvoor op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in waarop je uitnodiging ontvangen hebt.

De mobiele app toont op dit moment alleen nog boekingen die al gemaakt zijn door jou. Mocht je de app willen gebruiken gebruik dan ‘devlaskoel’ als omgeving en selecteer ‘accomodatieverhuur.nl’.

FAQ

VRAAG Kunnen er meerdere accounts worden aangemaakt op 1 e-mailadres?

ANTWOORD Per e-mailadres kan er slechts 1 account aangemaakt worden.

 

VRAAG Bij het reserveren en nadat je ingelogd bent krijg je toch met kosten te maken?

ANTWOORD Reserveer dan niet maar neem contact op met het Digiteam. Bij een eventuele betaling kan Dynamo er niet voor zorgen dat je het geld terug krijgt.

 

VRAAG Hoe kan ik met Dynamo contact opnemen over het beachcourt?

ANTWOORD Het beachcourt wordt gefaciliteerd door de SSRT. Voor vragen die Dynamo én het beachcourt aan gaan kun je contact opnemen door

  • Een e-mail te sturen naar webmaster@dynamotubbergen.nl .
  • Een bericht te sturen aan Dynamo Tubbergen op Facebook.
  • Een bericht te sturen aan Dynamo Tubbergen op Instagram.
  • Een WhatsApp bericht te sturen aan +31 6 17237871 (voorkeur).

 

Veel plezier!

Dynamo Tubbergen