Het beachcourt in Tubbergen wordt gefaciliteerd door de SSRT (Stichting Sport en Recreatie Tubbergen) .

Alle leden van Dynamo hebben het recht om onbeperkt en zonder aanvullende kosten gebruik te maken van het Beachcourt Tubbergen. Ieder lid mag ook 1 introducé gratis meenemen. Sportcentrum de Vlaskoel heeft een app voor het reserveren van beachvelden.

Om geen kosten voorgeschoteld te krijgen in de app is het noodzakelijk dat Dynamo gegevens uitwisselt met Sportcentrum de Vlaskoel. Geen zorgen, je privacy is gewaarborgd.

Dynamo regelt dat er in de app een account voor je wordt aangemaakt op het bij ons bekende e-mailadres. Hier ontvang je een e-mail over vanuit de app. Dit account dient door jou geactiveerd te worden vóórdat je gebruik kunt maken van de app. Klik daarvoor op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in waarop je uitnodiging ontvangen hebt.

De mobiele app toont op dit moment alleen nog boekingen die al gemaakt zijn door jou. Mocht je de app willen gebruiken gebruik dan ‘devlaskoel’ als omgeving en selecteer ‘accomodatieberhuur.nl’.

Krijg je bij het reserveren toch met kosten te maken, reserveer dan niet maar neem contact op met het Digiteam. Dit kan door een e-mail te sturen naar webmaster@dynamotubbergen.nl .

Ter info: Per e-mailadres kan er slechts 1 account aangemaakt worden in de app.

Veel plezier!

Dynamo Tubbergen