Join the club!

LEDENADMINISTRATIE

Wil jij ook graag volleyballen bij een gezellige vereniging? Kom dan eens kijken in de Tubberger sporthal. Op deze site vind je de tijden wanneer je leeftijdsgenoten trainen. De eerste 3 trainingen zijn gratis. Wil je weten wanneer je mee kunt trainen? Neem dan contact op met de technische commissie van Dynamo Tubbergen via tc@dynamotubbergen.nl.

Na deze 3 trainingen kun je lid worden door

  1. Zorg dat je een digitale pasfoto bij de hand hebt en vul het onderstaande aanmeldingsformulier in.
  2. Bij de eerstvolgende training het ingevulde toestemmingsformulier meenemen. Hierin staat hoe de vereniging omgaat met beeld- en filmmateriaal van jou.
  3. Let op! Lid worden van Dynamo Tubbergen houdt in dat de club je aanmeldt bij de Nederlandse volleybal bond, Nevobo.
  4. Als lid van Dynamo Tubbergen kun je kosteloos gebruik maken van het beachcourt. Voor meer informatie klik hier.

Dynamo Tubbergen heeft een Privacy Policy waarin we uitleggen op welke wijze de vereniging met uw gegevens omgaat. De Privacy Policy staat hier.

Het afmelden dient altijd schriftelijk te gebeuren op ledenadministratie@dynamotubbergen.nl . Alleen op deze manier word je afgemeld bij de bond (waar van toepassing) en wordt het contributiegeld niet langer afgeschreven. Let op, afmelden dient te gebeuren voor 1 juli / 1 februari. Meld je je later af dan deze datum dan wordt de contributie voor het komende halfjaar geïncasseerd.

Wil je graag spelen bij Dynamo? Meld je dan nu aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Geslacht
Vul hier het nummer van jezelf in of bij een jeugd speler/speelster het nummer van ouder/voogd.
Vul hier het e-mailadres van jezelf in of bij een jeugd speler/speelster het e-mailadres van ouder/voogd.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
AVG
Dynamo Tubbergen vraagt uw toestemming voor het mogelijk gebruik van beeldmateriaal ter promotie van de vereniging. Voorbeelden van dit gebruik zijn een teamfoto of sfeerimpressies op de website, (kampioen)foto's op social media en/of Op en Rond de Essen. Uw toestemming is altijd te wijzigen via een e-mail aan de ledenadministratie.
Contributie