V.V. Dynamo Tubbergen

Volleybal vereniging Dynamo Tubbergen bestaat al meer dan 50 jaar en is met circa 250 leden een bloeiende vereniging. Begin jaren ‘80 vond er een ommekeer plaats binnen de vereniging van een doorsnee volleybal club spelend op regionaal niveau werd door de invoering van het jeugdplan het niveau aanmerkelijk verhoogd.

Momenteel biedt Dynamo volleybal op alle niveaus:
– CMV (jeugd tot 12 jaar)
– C t/m A (jeugd tot 18 jaar)
– Senioren
– Trim/recreanten.

Dynamo wil ieder lid de mogelijkheid bieden om op zijn of haar niveau te volleyballen en zich te ontwikkelen en zo optimaal te kunnen genieten van de volleybalsport. Tevens wil Dynamo een vereniging zijn waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen.

Volleybal verbroedert, Dynamo Tubbergen stelt zich tot doel volleybal als breedte sport aan te bieden, waarbij natuurlijk ook ruimschoots aandacht is voor zowel het individu als het team. Ontwikkeling is van groot belang, ongeacht het niveau. Volleyballers met aanleg en ambitie zullen verder uitgedaagd en gestimuleerd worden om zich (sneller) te kunnen ontwikkelen.

Dynamo Tubbergen is een ambitieuze vereniging met een uitstekende jeugdopleiding die al meer dan 30 jaar landelijk goed aangeschreven staat getuige de vele nationaal kampioenschappen van onze jeugdteams. Dit is weer terug te zien bij onze senioren teams. Er wordt bij de senioren gespeeld van de eerste divisie t/m de 4e klasse. De speelsters die uitkomen voor het eerste team, bestaat hoofdzakelijk door de vereniging zelf opgeleide jeugdspeelsters.

In het weekend is er een drukte van belang in de Tubberger sporthal. Op donderdagavond spelen de recreanten en op vrijdagavond is het de beurt aan de seniorenteams. Op zaterdag zijn eerst de CMV leden aan de beurt gevolgd door de A/B/C jeugd. Daarna speelt dames 2 haar wedstrijden en aansluitend om 16.30 uur speelt dames 1 haar competitiewedstrijden, onder het toeziend oog van een grote groep supporters.

Ben je enthousiast geworden of wil je gewoon eens een balletje mee slaan, dan kun je voor meer informatie contact opnemen met de technische commissie (tc@dynamotubbergen.nl).

Wat ons betreft…… tot ziens in de Tubberger sporthal.