Finale NOJK 2024 Meisjes B !!

De B-meiden van Dynamo hebben zich via de voorronde en halve finale geplaatst voor de finale van het Open Nederlands Jeugd Kampioenschap! Samen met 7 andere teams gaan ze op zaterdag 30 maart 2024 strijden om het Nederlands Kampioenschap. Dat wordt zeker geen makkelijke opgave, maar de meiden en de coaches hebben er onwijs veel zin in! Natuurlijk helpt het enorm wanneer we ze die dag met veel Dynamo-supporters aanmoedigen. Hoe gaaf zou het zijn als we met een bus vol supporters naar Doetinchem kunnen gaan! Mede dankzij sponsor Pr8 Architecten, kunnen we de kosten van de eigen bijdrage beperkt houden. Als zich minimaal 25 supporters aanmelden om mee gaan in de bus, kan het doorgaan! Dus geef je snel op. We gaan er samen een fantastische dag van maken!

Wil je mee om de meiden aan te moedigen? Geef je dan uiterlijk 24 maart op via het formulier hieronder. De kosten voor het vervoer zijn €12,50 per persoon. Het vertrek is zaterdag 30 maart 8.30 uur (aanwezig om 8.15 uur) bij Ter Beek in Tubbergen.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Schrage (harryschrage@gmail.com) of Ingrid Leferink (voorzitter@dynamotubbergen.nl).

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. Dynamo
busreis Tubbergen - Doetinchem (prijs per persoon)
€ 12,50
Totaal