Beste Dynamo-(st)er,

De Technische en ook de CMV commissie zijn weer druk bezig voor het seizoen 2024 – 2025. Daarom willen we graag van je weten of je ook volgend seizoen lid blijft van Dynamo. Wij vragen je dan ook het onderstaande formulier voor 6 maart in te vullen.

Alvast dank voor je medewerking.

LET OP! Op basis van je aanmelding bepalen we het aantal en de grootte van de teams dat we moeten doorgeven aan de Nevobo en daarmee ook de hoogte van de contributie die we af moeten dragen aan de Nevobo. Als je je opgeeft voor volgend seizoen rekenen we daarom op jou. Bij een eventuele opzegging op of na 1 juli wordt daarom de contributie voor het eerstvolgende halfjaar wel geïncasseerd.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Vul hier het e-mailadres van jezelf in of bij een jeugd speler/speelster het e-mailadres van ouder/voogd.
Vul Overig in als je team er niet bij staat.

Vrijwilliger?

Volleybalvereniging Dynamo draait - net als alle andere verenigingen - op uitstekende vrijwilligers die het beste voor hebben met de club. Wij kunnen niet zonder! Aan jou de vraag: help jij Dynamo? Of heb je familieleden die ook wel iets willen doen voor de vereniging? Als vereniging vragen wij je om minimaal 1 vakje aan te vinken. Deze selectie is informatief en niet bindend. Wij nemen eerst contact met je op om in gesprek te gaan over de functie of taak. Ben je al vrijwilliger en wil dat je blijven? Vul dan het stukje hieronder in.
Vrijwilliger?