CMV 6-1 kampioen!

CMV 6-1 kampioen!

DYNAMO CMV 6-1 ONGESLAGEN KAMPIOEN!

Met nog twee wedstrijden te spelen, konden de meiden van CMV 6-1 (Suzan, Maud, Elke, Anne-Lien en Isis) op zaterdag 2 december de kampioensvlag al uithangen.
Dynamo liet in de eerste helft van de competitie zien dat zij de terechte kampioenen zijn, door alle tot nu toe gespeelde wedstrijden met 3-0 te winnen.
Ook in de kampioenswedstrijd lieten de meiden zien dat zij de terechte kampioenen zijn door wederom met 3-0 te winnen. De speelsters speelden een erg strakke pot en wonnen met 25-11, 25-6 en 25-6.
Na het laatste fluitsignaal vlogen de meiden elkaar in de armen en klonk er kampioenen olé olé olé door de sporthal. Vervolgens werden mooie medailles omgehangen en werden de meiden en coach gefeliciteerd door het aanwezige publiek. Ook is het team door sponsor ‘De Kinderkroon’ in het zonnetje gezet.

Na boven in de kantine nog even door gefeest te hebben, werd natuurlijk nog een rondje door het dorp gereden. Al toeterend en zwaaiden met de Dynamo-shirts uit het raam werd laten horen en zien wie de kampioen is! Kortom, een dag om nooit meer te vergeten!