Minikamp CMV 1 t/m 4

Minikamp CMV 1 t/m 4

Minikamp CMV 1 t/m 4

Donderdag 31 augustus was het dan eindelijk zover: Het mini kamp ging beginnen! Om 2 uur vertrokken de meiden van CMV1 t/m CMV4 in auto’s naar Camping de Rammelbeek in Lattrop.
Daar aangekomen werden alle luchtbedden en slaapzakken klaargelegd voor één nachtje slapen.
Nadat alle bedjes waren opgemaakt hebben de meiden nog gezwommen in het binnenbad. Daarna was er nog tijd om even de puntjes op de i te zetten voor de playbackshow.
Na het eten maakten de teams zich gereed voor de playbackshow. Elk team had alles uit de kast getrokken om de winst naar zich toe te trekken. Iedereen was mooi verkleed, dansten gelijk en waren super enthousiast. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één team de winnaar zijn en dat was CMV4-2 (?). Aansluitend was er een disco avond waar volop werd gedanst, waarna iedereen ging slapen.

6:30 werden de eersten wakker en om 7:30 zaten de meiden met de leiding al te kwartetten. Na het ontbijt trok iedereen de oude kleren aan om te beginnen met het zeskamp. Helaas was het iets te koud om de wateractiviteiten te spelen, maar desalniettemin was iedereen erg fanatiek met de andere spellen.

Na het zeskamp werd er geluncht en vervolgens moest de tent worden opgeruimd zodat de meiden van CMV5 t/m A jeugd in de tenten konden. Toen iedereen klaar was met het opruimen, was er tijd om vrij te spelen totdat ze werden opgehaald.

Om 15:30 werden de kinderen opgehaald en naar Recreatiepark ’n Kaps gebracht om daar het kamp af te sluiten met ranja en een patatje. De laatste energie werd verbruikt om nog even te spelen en vervolgens werden de kinderen om 17:00 opgehaald. Iedereen was moe, maar het was wel een geslaagd kamp!

« van 12 »