Dennis Polman Dynamo’s nieuwe hoofdtrainer!

Dennis Polman Dynamo’s nieuwe hoofdtrainer!

Dennis Polman wordt vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer van Dynamo Tubbergen dames 1. Hij volgt de vertrekkende trainer/coach Johan Booijink op.

Na diverse gesprekken met de Technische Commissie en het bestuur van de Tubberger volleybalvereniging en de kennismaking met het huidige Dynamo dames 1 team is overeenstemming bereikt met de in Haaksbergen woonachtige Dennis Polman om met ingang van het komende seizoen als hoofdtrainer van Dynamo Tubbergen dames 1 aan de slag te gaan. Het gevoel was meer dan goed bij alle partijen en Dynamo is dan ook trots om Dennis als hoofdtrainer te kunnen presenteren.

Met Dennis haalt Dynamo een trainer/coach binnen die weet wat het is om op niveau te spelen. Hij speelde 5 jaar op eredivisie-niveau en heeft daarmee het nodige meegemaakt. Deze bagage neemt hij mee naar Dynamo dames 1. Als trainer-coach komt Dennis nog maar net kijken zoals hij het zelf zegt maar de wil en drive om dit ook te laten slagen is groot.

Dennis: ”Dynamo Dames 1 is mijn nieuwe uitdaging voor de komende seizoenen. Het is een echt team, spelen compleet-volleybal wat goed bij mijn visie past voor het vrouwenvolleybal. Een team wat op Manon en Kira Steggink na helemaal bij elkaar blijft en veel potentie heeft voor de toekomst. Denk dat Johan en Raymond een mooi team hebben opgebouwd waar ik – samen met Raymond – mee verder kan. Heb er erg veel zin in!”

We wensen Dennis heel veel succes en plezier toe bij Dynamo Tubbergen.