Dynamo dames 1 toont spierballen!

Dynamo dames 1 toont spierballen!

Dynamo Tubbergen dames 1 vertrok op tijd naar de sporthal in Zwolle. Dynamo begon afwachtend en Zwolle had veel serve druk. Er stond al snel 8-2 op het scorebord. Een time out hielp niks. Zwolle bleef met veel druk serveren en er kwamen weinig passes aan bij de spelverdeler, waardoor Dynamo niet aan het eigen spel toe kwam. De set eindigde dan ook in 25-11 voor Zwolle.

De start van set 2 was een kopie van set 1, al snel stond Dynamo met 6-1 achter. Bij Dynamo ging er toch een knop om en werd de achterstand steeds kleiner met als resultaat een time out voor Zwolle bij 14-12. Maar de stijgende lijn kon niet door worden gezet. De set ging naar Zwolle met 25-20.

Set 3 ging gelijk op, met 11-12 neemt Zwolle een time out. Dynamo begon beter te spelen, met serve druk en scoorde veel aan de buitenkant. Door het enthousiasme gaat de set naar Dynamo met 23-25. Als Dynamo voor de winst wilde gaan moest de 4set gewonnen worden. Het ging lang gelijk op, eigen fouten en mooie punten. Dynamo was als eerste bij de twintig met 4 punten verschil. Deze punten waren nog maar net genoeg, door drie serve fouten van Zwolle ging deze set naar Dynamo met 23-25.

Een vijfsetter. Dynamo bleef te afwachtend en keek al snel tegen een achterstand van 6-2 aan. Door een serve serie van Masu, wisselden de teams van kant bij 7-8. Uiteindelijk wist Dynamo de vijfde set te pakken met een stand van 11-15. Dynamo nam dus de drie punten mee naar Tubbergen.

Zaterdag moeten de oranje-hemden weer vol aan de bak. Om 16.30 uur zal er thuis tegen Sneek 2 worden gespeeld. Dat beloofd weer een spannende pot te worden.