Dynamo dames 1 verliest ondanks goed spel!

Dynamo dames 1 verliest ondanks goed spel!

Na een goede voorbereiding tegen Donitas, Veracles, Sudosa Desto, Devoko, Dash, PDK Huizen en nog vele andere teams was het moment daar.
De eerste wedstrijd in de topdivisie. Dynamo Tubbergen dames 1 reisde af naar Nijmegen. Om 5 uur begon de wedstrijd. Toch wat gespannen koppies in het veld. Na 2 gespeelde punten was er een vreselijk moment, een speelser van VoCASA had de schouder uit de kom. Een half uur heeft het spel stilgelegen. Na een kort inspeelmoment kon de wedstrijd hervat worden. In de eerste set heeft Dynamo te afwachtend gespeeld, waardoor ze niet genoeg konden scoren. De eerste set won VoCASA met 25-18.
De tweede set liet Dynamo veel vechtlust zien en de foutenlast lag erg laag. Met veel servedruk en een goed blok wist Dynamo te winnen met 23-25. Dan de derde set. Tot de 20-20 was er niet aan de hand. Vanaf de bigpoints is het voor Dynamo altijd lastig om te spelen. Door onnodige fouten kon Dynamo de set niet binnenslepen. VoCASA won de derde set met 25-20.
In de vierde set lieten beide partijen veel rallies zien en werden er veel ballen van de grond gehaald. Dynamo heeft zelf op setpoint gestaan, maar toch helaas net aan het kortste eind getrokken. De laatste set won VoCASA met 27-25.
Dynamo heeft goed spel laten zien en erg hard gevochten, maar helaas geen punt mee naar huis genomen. Volgende week staat Krekkers op de planning.