Dynamo dames 1 wint net niet!

Na een aantal maanden rust, speelde Dynamo Tubbergen dames 1 gisteren haar eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Donitas dames 1 uit Groningen.

De eerste set was meteen spannend, want beide ploegen bleven qua stand dicht bij elkaar. Dynamo pakte de eerste set met een nipt verschil, namelijk 26-24. Helaas kon Dynamo het ritme van de eerste set niet vasthouden in de tweede set. Na wederom een spannende set was de winst dit keer voor Donitas. 1-1 in sets, op naar de derde set.

In de derde set was Donitas weer de sterkste van de twee. Dynamo had vooral moeite met de mooie geslagen ballen op achterover. Het team onder leiding van Damir Colo haalde in de derde set maar 19 punten. Als de thuisploeg nog een punt in Tubbergen wilde houden, dan moesten ze alles op alles zetten om de vierde set te winnen. En dat gebeurde ook. Met een 25-18 overwinning stond het in sets weer gelijk.

In de laatste en beslissende set ging de stand alle kanten op. Via de setstanden 2-7 en 13-10 wist Donitas toch nog de set binnen te halen met 13-15. Twee punten gaan mee naar Groningen en slechts één punt houdt Dynamo in Tubbergen.