Nieuwe sponsorshirts voor Dynamo jongensteam, nu nog teamgenoten

Nieuwe sponsorshirts voor Dynamo jongensteam, nu nog teamgenoten

De spelers van het enige jongensteam van volleybalvereniging Dynamo in Tubbergen hebben nieuwe shirts uitgereikt gekregen. De shirts zijn gesponsord door Tasche Staalbouw uit Albergen. Een staalbedrijf dat reeds 75 jaar actief is in de staalbouw, stalen trappen en stalinrichting.

De jongens van het team zijn erg blij met de shirts, maar zien liever dat alle nieuwe shirts gevuld worden. Volleybalvereniging Dynamo Tubbergen is namelijk op zoek naar meer jongens die komen volleyballen.

Samen een balletje slaan
Het team bestaat op dit moment uit vier jongens. Zij trainen twee keer in de week; op dinsdag- en op donderdagmiddag. Beide keren trainen de jongens mee met de meisjes van niveau 4, maar ook zij willen met een eigen trainer en met meerdere jongens gaan trainen. Het niveau waarop gespeeld wordt is niveau 3. Dit betekent dat er wordt getoetst en gevangen om vervolgens de bal gauw weer over het net te gooien en door te draaien. De leeftijd van de jongens is acht en negen jaar, maar ook jongens van andere leeftijden en buiten Tubbergen zijn meer dan welkom . Wie met deze jongens wel eens een balletje wil slaan kan meedoen met de training. Voor meer informatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen met Rimke Gerritsen per e-mail naar: (cmv@dynamotubbergen.nl).