Dynamo meisjes CMV5-1 opnieuw kampioen!

Dynamo meisjes CMV5-1 opnieuw kampioen!

Het tweede deel van de competitie zit er bijna op voor CMV 5.1 en de kampioensvlag kan al voor de tweede keer gehesen worden dit jaar! Zaterdag 30 maart stond de wedstrijd tegen Tornado gepland. Een derby die vaak vol spanning zit en ook nog eens de nummer 1 (Dynamo) en 2 (Tornado) van de competitie waren. Bij winst konden de Dynamo-meiden kampioen worden.

Ouders en overige supporters zaten boven op de tribune de wedstrijd te aanschouwen. De eerste set zat vol spanning en ging verdiend naar Tornado. De tweede set was voor Dynamo dit kwam vooral door een mooi samenspel tussen de meiden. Op naar de derde set en als Dynamo deze zou winnen was CMV 5.1 kampioen. En dat gebeurde! Dynamo bleef keurig spelen en won de derde set met 25-17. Bij het laatste punt was de ontlading groot en vol enthousiasme klonk er ‘kampioenen kampioenen’ door de Tubberger sporthal. Deze talentvolle meiden hadden het weer gedaan! Echt top!

De meiden werden door het jeugdbestuur en de supporters in het zonnetje gezet, kregen een mooie medaille en vervolgden dit met een gezellig moment in de kantine met wat lekkers. Een mooie prestatie!