Dynamo meisjes CMV5-2 mag zich ook kampioen noemen!

Zaterdag 13 april zijn ook de meiden van CMV 5-2 kampioen geworden. In de eerste helft van dit seizoen moest het team, bestaande uit Anne, Amèlie, Rosalie en Wieke, nog op elkaar ingespeeld raken. Na een paar wedstrijden ging het steeds beter en wisten de meiden een mooie 3e plek te bemachtigen. In de tweede helft van het seizoen waren de meiden al veel beter op elkaar ingespeeld en speelden ze ook erg leuke potjes. Dat was ook terug te zien in de uitslagen, want Dynamo heeft maar slechts één wedstrijd verloren.

Bij winst in de laatste wedstrijd in Ootmarsum tegen Set Up ’65 1 zou Dynamo CMV 5-2 kampioen zijn. De spanning was voor de wedstrijd bij de meiden te merken, maar wat hebben ze een topwedstrijd gespeeld. De eerste set begon wat stroef, maar uiteindelijk wisten ze een mooie voorsprong te behalen en deze set wonnen ze dan ook met 16-25. De tweede set was het eigenlijk weer precies hetzelfde verhaal, op de helft van de set kwamen de meiden los van hun tegenstander en wisten daardoor ook deze set te bemachtigen met 12-25. Doordat ze de eerste twee setjes hadden gepakt waren ze al kampioen. Toch wisten de dames de derde set ook nog te winnen en op deze manier het seizoen mooi af te sluiten met het kampioenschap.

Coaches Wies en Madin: “Wij zijn heel erg trots op hoe de meiden dit seizoen hebben gespeeld en zich hebben ontwikkeld!”