Een puntloze polonaise voor dames 1!

Een puntloze polonaise voor dames 1!

Carnaval (verlichte optocht) en volleybal in Tubbergen (Dynamo) is al jaren geen gelukkige combinatie, dat heeft de historie inmiddels wel bewezen. En zo ook afgelopen zaterdag, toen de ploeg uit Tubbergen met 4-0 verloor in Assen. “We hadden in augustus al aan Sudosa – Desto gevraagd om de wedstrijd te verplaatsen maar Sudosa wenste op geen enkele manier medewerking te verlenen. Waar Set Up en Krekkers wel een oplossing vonden. lukte dat niet bij ons.  Heel erg jammer! Verder waren de blessures van Lies en Wies van invloed.” vertelt trainer coach Johan Booyink.

Hij vervolgt met: “Maar dit alles laat onverlet dat we de eerste twee sets door Sudosa werden overklast.  Zowel blokkerend als verdedigend kregen we geen vat op hun buitenaanvalsters en hun serve was in vergelijking met die van ons ook beter. Dit resulteerde in twee dikke setverliezen, met 25-18 en 25-9 was Sudosa ons dik de baas.

In de 3de en 4de set waren we meer aan elkaar gewaagd. We hadden in de 4e set ook een aantal setpunten maar konden die niet benutten. Helaas. De laatste set werd ook ontsierd door gele kaarten (ook voor mij!!) en rode kaarten aan de kant van Sudosa door het zeer onsportieve gedrag van de coach van Sudosa. Alleen de rode kaart ging volkomen onterecht naar de assistent i.p.v. de hoofdcoach.

Maar voor de rest een terechte overwinning van Sudosa en voor ons een bittere nederlaag waardoor we de aansluiting verliezen. Maar volgens mij is die vieze smaak ’s avonds alweer weggespoeld in het carnavalsgeweld, want dat feest de zotten laten ze zich in Tubbergen niet ontnemen.”