Inschrijving Twenteprint Jeugdtoernooien weer geopend!

Inschrijving Twenteprint Jeugdtoernooien weer geopend!

In deze bizarre tijd waarin de volleybalcompetitie 2019-2020 plotseling werd afgebroken kijken we halsreikend uit naar het moment om de zaal weer in te mogen. Op moment van schrijven – 1 mei 2020 – is het allemaal nog heel onzeker. Toch zijn we begonnen met de voorbereiding van de Twenteprint Jeugdtoernooien. Na het succes van de afgelopen 22 jaren hopen we dan ook van harte dat de 23e editie van de ”Twenteprint Jeugdtoernooien” door kan gaan.

Op zaterdag 5 september hopen we dat het “Twenteprint Jeugdvoorbereidingstoernooi” doorgang zal kunnen vinden. Voor dit toernooi nodigen we alle teams uit die het komende seizoen niet in de hoofdklasse zullen spelen. Op zondag 6 september zal het “Twenteprint Jeugdtoptoernooi” worden georganiseerd. Dit toernooi is een kwalitatief sterk toernooi waar hoofdzakelijk teams meespelen die het komende seizoen ook in de Top- of hoofdklasse zullen uitkomen.

Beide toernooien waren in de voorgaande edities snel volgeboekt. Wees er dus snel bij. Wat ons betreft … tot zaterdag 5 of zondag 6 september.

Hieronder meer informatie en het aanmeldingsformulier voor beide Twenteprint jeugdtoernooien!

TWENTEPRINT JEUGDVOORBEREIDINGSTOERNOOI
• Informatie over het Twenteprint Jeugdvoorbereidingstoernooi
• Aanmeldingsformulier Twenteprint Jeugdvoorbereidingstoernooi

TWENTEPRINT JEUGDTOPTOERNOOI
• Informatie over het Twenteprint Jeugdtoptoernooi
• Aanmeldingsformulier Twenteprint Jeugdtoptoernooi