Meisjes A2 kampioen!

Meisjes A2 kampioen!

Nog drie punten hebben we nodig om bij onze laatste competitie wedstrijd kampioen te kunnen worden. Dan staan we twee punten los van de nummer twee op de lijst. Het wordt dus nog een heel karwei om deze klus te klaren.
Het begon in september bij het winnen van de eerste wedstijd, toen de meiden met elkaar hadden afgesproken…….wij gaan voor het kampioenschap.
A2 bestaat uit, op twee na, meiden die nog de B competitie mogen spelen. Er ging heel wat aan vooraf om dit team bij elkaar te krijgen en het geloof van de meiden en ouders om ze in de A competitie mee te laten draaien.
Met twijfel werd de eerste wedstrijd gespeeld en warempel….gewonnen! Zo begon het om als doelstelling voor het kampioenschap te gaan. En het ging geweldig, wedstrijd na wedstrijd werd er gewonnen tot verbazing van hunzelf. Dus nu nog even de laatste klus klaren, maar daar ging nog best wel een spannende wedstrijd aan vooraf. De eerste set ging super goed. We wonnen dan ook met 25-8.Er werden spelers gewisseld om iedereen te kunnen laten spelen, maar de tweede set werd het ons niet gemakkelijk gemaakt. Spanning natuurlijk onder de meiden maar toch, 25-22 gewonnen. Nu de derde set, als we deze pakken zijn we al kampioen, en warempel, ook deze set pakken we met 25-16 ! YES  feestje op het veld, we zijn kampioen!!!!De vierde set moet nog gespeeld worden, maar de feestvreugde onder de meiden is geweldig. Toch wordt het nog even spannend, maar we laten niet gebeuren dat we de laatste set weggeven. Nog even wisselen tijdens de set om toch nog wat kracht door te drukken en dan, bam… weer gewonnen 25-22 YEAH !!!!
A2 is kampioen, geweldig gedaan meiden!