Sponsoractie Reisbureau Kroeze Tubbergen

Beste Dynamo leden,

Boek nu uw vakantie bij TravelXL Reisbureau Kroeze en spaar niet alleen voor u zelf…, maar ook voor onze vereniging!

Plannen voor een zonvakantie, stedentrip of verre reis? Kom dan naar TravelXL Reisbureau Kroeze. Voor iedere geboekte reis ontvangt u punten op uw waardepas. Hiermee spaart u voor een wijnassortiment, koffer(s), zonnebril of voor korting op uw volgende reis! Nog geen waardepas? Geen probleem, deze ontvangt u gratis bij uw boeking. Echter spaart u niet alleen voor u zelf, maar ook voor de vereniging. Want voor iedere boeking ontvangt onze vereniging ook nog eens een mooi bedrag. Een fantastisch initiatief van ons lid Irma Gerritsen. Zij en Hans Kroeze zijn de eigenaren van het reisbureau.

TravelXL Reisbureau Kroeze is een gerenommeerd reisbureau voor Twente en ver daarbuiten en specialist voor reizen met vertrek vanaf Duitsland (gunstige prijzen voor gezinnen vooral in de meivakantie). Of u nu op zoek bent voor een zonvakantie, stedentrip of verre reis, bij TravelXL Reisbureau Kroeze bent u aan het juiste adres. Maak een afspraak met een van de deskundige reisadviseurs en binnen een uur hebben ze voor u de beste reis gevonden. Heeft u al een reis gezien? Neem dan toch contact op want in 90% van de gevallen kan de reis ook bij Kroeze ondergebracht worden en verdient u punten voor uzelf en de vereniging!

Hoe het werkt? Het enige wat u hoeft te doen is bij boeking aan te geven dat u lid bent van Volleybalvereniging Dynamo. Heeft u onlangs een reis geboekt? Deze actie geldt met terugwerkende kracht op alle reizen geboekt vanaf 1 september 2017.