V.V. Dynamo Tubbergen zoekt trainer/coach voor Topdivisieteam DS1

V.V. Dynamo Tubbergen zoekt trainer/coach voor Topdivisieteam DS1

Volleybalvereniging Dynamo Tubbergen is dringend op zoek naar een trainer/coach voor haar eerste damesteam. Afgelopen zaterdag stelde het team zich zeker van promotie naar de Topdivisie na 1-3 winst in buurdorp Geesteren. Huidig trainer en coach Menno Brouwer maakte onlangs bekend niet te verlengen bij Dynamo Dames 1 voor het seizoen 2024/2025.

Jeugdig team met ambitie

De visie van Dynamo Tubbergen is dat haar leden zoveel mogelijk kunnen spelen op een voor hen passend niveau. Momenteel kunnen diverse (oud-)jeugdspeelsters van Dynamo zich meten aan het op één na hoogste amateurniveau van Nederland. Verder bestaat het team uit enkele speelsters die, in de meeste gevallen al jaren geleden, vanuit een andere vereniging de overstap naar Dynamo Tubbergen hebben gemaakt. Dynamo Dames 1 betreft een jeugdig team met ambitie. Over de vraag of er dit seizoen voor promotie moest worden gegaan bestond dan ook geen twijfel: “Daar gaan we zeker voor.”. En dat is afgelopen zaterdag waargemaakt.

Enthousiaste trainer/coach gezocht

De selectie van Dynamo Dames 1 voor het seizoen 2024/2025 is compleet, maar het team is uiteraard niet volledig zonder trainer/coach. De dames trainen op dinsdag- en donderdagavond en spelen de wedstrijden op zaterdag. Ben of ken jij de enthousiaste trainer/coach die wij zoeken? Laat het ons weten via tc@dynamotubbergen.nl. We gaan graag met je in gesprek!