Trainingsschema’s en teamindelingen 2024-2025

Trainingsschema’s en teamindelingen 2024-2025

Beste Dynamo-leden,

Hieronder vinden jullie de teamindelingen en trainingsschema’s voor het seizoen 2024/2025. We hebben als Technische Commissie ons best gedaan voor alle teams een vaste trainer/coach te vinden. Dit is echter een heel lastige opgave. We komen bij verschillende teams trainers en coaches te kort. Daarom staan meerdere teams ook één keer in de week als trainer op het schema. We hebben ervoor gezorgd dat dit altijd vlak voor de eigen training is. Bij de teamindelingen is te zien voor welke teams er nog coaches gezocht worden (vacant). Vind je het leuk om (eventueel samen met iemand anders) één van deze teams vanaf oktober te gaan coachen? Dan horen we dat heel graag!

Het verzoek aan de teams die als trainer op het schema staan in het team te bespreken wie dit (op toerbeurt) oppakken. Zie het als één van de vrijwilligerstaken en probeer het enigszins evenredig in het team te verdelen. Lukt het je niet om training te geven, pak dan wat extra wedstrijden op om te fluiten en probeer degene die al veel vrijwilligerswerk doen te ontlasten. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan blijven volleyballen.

Teamindelingen seizoen 2024-2025

Hieronder de link naar de teamindelingen/selecties voor het seizoen 2024-2025:

Teamindeling jeugd: Concept teamindeling jeugd 24-25

Teamindeling dames: Concept teamindeling dames 24-25

Trainingsschema voor de week van 13 mei

In de week van 13 mei vinden er voor dames 2, 3 en 4 en voor C1, 2 en 3 nog selectietrainingen plaats. Hierdoor is er dan nog een aangepast trainingsschema. Deze is hieronder te vinden.

Trainingsschema 13 tot 18 mei 2024

Trainingsschema vanaf 20 mei

Vanaf 20 mei zijn alle teams bekend en is onderstaande het trainingsschema.

Concept trainingsschema 2024

Met sportieve groet,
Technische Commissie
– Brechje Degger
– Anouk Boerrigter
– Stefanie de Vet
– Wieke Borggreve
– Britt Damhuis
– Sophie Mensink