Twente Print Jeugdtoernooi groot succes!

Twente Print Jeugdtoernooi groot succes!

Wat had iedereen er zin aan. Eindelijk weer eens een wedstrijd tegen elkaar spelen op een toernooi. Ondanks dat de aanmeldingen wel wat voorzichtiger waren dan andere seizoenen kan de organisatie van de Twente Print Jeugdtoernooien terug kijken op 2 geweldige dagen.

Zaterdag de 11e september was het Twente Print Jeugdvoorbereidingstoernooi aan de beurt. Teams uit Twente bonden de strijd tegen elkaar aan in de Tubberger sporthal. Coaches/trainers die weer als vanouds aanwijzingen konden geven en iedereen op de juiste plaats probeerden te krijgen. Speelsters die weer elk punt uitbundig vierden, ouders/supporters die eindelijk weer de handen op elkaar kregen voor dat mooie punt. Kortom, iedereen was aan het genieten.

En zo was het ook op de zondag. De 23e editie van het Twente Print Jeugdtoptoernooi trok veel publiek. En dat publiek werd getrakteerd op wedstrijden die zeker het bekijken waard waren. Zo werd bij de meisjes A de finale gespeeld tussen Dynamo Tubbergen en Sudosa Assen. Ondanks winst in de eerste set van de Tubberger meiden ging de tweede set net iets duidelijker naar de meiden uit Assen die met een heerlijke taart van sponsor de Kleibakker naar huis gingen. Bij meisjes B ging het tussen Devoko Denekamp en Dynamo Tubbergen. In een mooie pot bleek Devoko net wat standvastiger te zijn dan Dynamo en eiste daarmee de eerste plek op. Bij meisjes C was het juist andersom. Devoko en Dynamo hielden elkaar twee keer in evenwicht en doordat Devoko een set liet liggen tegen Tornado Geesteren ging Dynamo Tubbergen er met de eerste prijs van door.

We willen hierbij alle Dynamo-scheidsrechters bedanken die alles weer in goede banen leiden. Zeker willen we ook Jorieke Loohuis, Marlou Tijhuis, Nienke van Benthem, Anouk Tijink, Silke Leferink en Charlotte Busscher bedanken voor het op zich nemen van de wedstrijdleiding. Super! Mede door jullie kunnen we terug kijken op een mooie 23e editie. Op naar de 24e editie van het Twente Print Jeugdtoernooi.