Twente Print steekt Dynamo’s jongsten in het nieuw!

Persbericht

Twente Print, al jaren een trouwe sponsor van Volleybalvereniging Dynamo, heeft maar liefst 3 CMV teams voorzien van nieuwe shirts. De teams zijn erg blij met de nieuwe shirts en kunnen zo op alle fronten weer stralen. Ook Twente Print is trots dat deze jongste volleybaltalenten de shirts van dit mooie bedrijf mogen dragen.

Twente Print is al jarenlang een begrip in de regio op het gebied van drukwerk en ontwerp. Service, snelheid, kwaliteit en deskundigheid zijn de pijlers waarop dit bedrijf drijft. Bij Twente Print zijn vakbekwame grafische ontwerpers dagelijks bezig met het op een effectieve en creatieve manier overbrengen van uw idee naar een concreet ontwerp. De slogan “Verrassend veelzijdig” zegt genoeg. Je kunt het zo gek niet bedenken of Twente Print kan het drukken. Van brochures, flyers, boeken tot wanden, spandoeken en pasfoto’s. Loop voor meer inspiratie eens binnen aan de Grotestraat 81 in Tubbergen of kijk op www.twenteprint.nl .

Wil jij ook volleyballen in zo’n te gek shirt? Kom vrijblijvend een keer meetrainen! Meer informatie vind je op www.dynamotubbergen.nl